MenuX
identiteitgedrevencreativiteit

Introductie Rooted Rebels

Klant: VanRijsingen Carrot Concepts

Introductie Rooted Rebels

Onze voedselproductie en consumptiemaatschappij zijn erg uit balans. We produceren vlees en andere dierlijke producten op te grote schaal en we vervuilen de zeeën. Kortom: we putten onze aarde uit. Daarnaast eten we te veel fout en bewerkt voedsel. Het resultaat is dat we massaal lijden aan zwaarlijvigheid, allergieën, hartziektes, diabetes en andere chronische aandoeningen. Dat kan echt anders. Heel anders, dachten VanRijsingen Carrot Concepts en topchef Edwin Vinke.

Er is een fundamentele verandering nodig in de verhouding die wij als mensen hebben tot onze natuur. Dat begint bij het vinden van balans. Met onszelf en dus ook met de aarde. Plantaardig voedsel speelt daarin een cruciale rol. Het is niet alleen ontzettend gezond en lekker, het is ook hét antwoord op de destructieve footprint van de vlees- en visindustrie.

Daarom ontwikkelden we Rooted Rebels. Een merk dat eerlijk en gezond voedsel weer (meer) betekenis wil geven. Door zoveel mogelijk mensen, waar ook ter wereld, op een vernieuwende manier te verbinden met hun natuurlijke roots. Hoe? Met waanzinnige plantaardige producten zoals de Smoked Carrot.

Diensten MerkkoersMerkidentiteitMerkactivatie