MenuX
identiteitgedrevencreativiteit

Identiteit gedreven creativiteit

Weten waarin je gelooft is erg waardevol

Reden

Missiegedreven merken maken aantoonbaar meer winst.

Als je merk vanuit een betekenisvolle missie gedreven is, maak je meer impact. Het stelt je in staat een diepere connectie op te bouwen met je klanten, je werknemers en de maatschappij. Door van betekenis te zijn, praat je niet tegen iemands portemonnee, maar tegen iemands hart. Dat maakt het verschil.

Reden

Klanten komen sneller voor je in beweging.

Door heel expliciet uit te dragen waarin je gelooft, snappen mensen waarom je er voor ze bent. Of: hoe je als merk in het leven staat. Dat bepaalt of ze fan van je worden, je gaan kopen en of je gaan delen.

Reden

Het bindt
medewerkers.

Buiten begint binnen. Daarom is het van het grootste belang dat je geloof goed wordt verankerd aan de binnenkant van je organisatie. Dat bindt je medewerkers. Zo versterk je de meest ultieme weerspiegeling van je merk: je organisatiecultuur.

Reden

Het stelt je in staat om op geheel eigen wijze relevant te zijn.

Door mensen te helpen, te laten lachen of te verwonderen. Dat kan met eigenzinnig design en scherpe campagnes. Maar ook zeker met initiatieven, producten en diensten die je identiteit onderstrepen.

Uiteindelijk is wat je doet het echte bewijs van wie je bent

Het maakt van elke interactie en elk gebruiksmoment een kans om in een winnende positie te komen. Om uiteindelijk de beste versie van je merk te worden. Dat is wat wij geloven.

Hoe we werken?

Binnen = buiten

Bij het bouwen van een merk kijken we naar zowel de buitenkant als de binnenkant van je merk. Dat is namelijk megalogisch. Want wat je belooft aan de buitenkant, moet je aan de binnenkant ook waarmaken. En vice versa. Dat maakt binnen en buiten onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wij werken vanuit één koersbepalend idee dat is gedreven vanuit de kern van je merk. Dit vertalen we door naar alle facetten van je merk & organisatie. We noemen dat identiteitgedreven creativiteit. Onze werkwijze en ons team zijn daar dan ook zorgvuldig op ingericht.

Lees meer